Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08.00 год. 27.03.06 року до 08.00 год. 28.03.06 року) для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 23 виїзди. Протягом доби ліквідовано 1 пожежу. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
28 березня о 00.45 год. в м. Львів по вул. Любінська, 104 виникла пожежа в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 1,5 м2. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4 200 грн. Врятовано майна на суму – 1 200 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежу ліквідовано о 01.41 год.
28 березня о 05.08 год. в м. Дрогобич по вул. Володимира Великого, 62 виникла пожежа вхідних дверей квартири №42, що знаходиться на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Власник квартири №42 встановлюється. Вогнем пошкоджено вхідні двері. Збитки: прямі –   200 грн., побічні –  4 400 грн. Ймовірна причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні сторонньою особою. Пожежу ліквідовано до прибуття підрозділів ГУ МНСУ.
27 березня о 02.00 год. в с. Ролів Дрогобицького району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку, що належить Галині К., 1958 року народження. Вогнем знищено диван та підлогу на площі 2 м. На місці пожежі виявлено труп брата господині Миколи Ш., 1961 року народження. Збитки: прямі – 500 грн., побічні – 47 650 грн. Ймовірна причина пожежі – куріння в нетверезому стані загиблого. Підрозділи ГУ МНСУ на пожежу не викликались.
Львівським пошуково-рятувальним взводом з початку гірськолижного сезону надано допомогу 274 травмованим туристам-лижникам та знайдено 11 туристів.
27 березня о 09.45 год. до оперативно-диспетчерської служби ОКЦ ГУ МНСУ поступило повідомлення про те, що в м. Львові по вул. Широка, 63 в квартирі № 56 п’ятиповерхового житлового будинку, внаслідок погіршення самопочуття в напівнепритомному стані знаходиться літня жінка, яка самостійно не може відкрити двері з середини.  При допомозі висувної драбини рятувальники Залізничного РВ ГУ МНСУ потрапили в квартиру та відкрили двері.
Станом на 06.30 год. 28 березня без електропостачання залишається два населених пункти повністю і один частково Сколівського району та один частково Турківського району.
Станом на 06.30 год. 28 березня на території області порушень в системах газо-теплопостачання не було.
Пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору”, люди та техніка знаходиться в черговому режимі.
Заторів на перевалах немає, проїзд забезпечений.
Погодні умови на території  Львівської області
Хмарна погода. Часом дощ. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі +3…+8° тепла, вдень +10…+15° тепла.                                                                                      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ