Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області (з 08. 00 год. 10.04.06 року до 08. 00 год. 11.04.06 року) для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 58 виїздів. Протягом доби ліквідовано 13 пожеж, на яких врятовано 10 будівель та 2 гаражі. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Внаслідок довготривалої експлуатації магістрального водогону від водозабору с. Надітичі до м. Миколаїв 06.04.06 року о 08 год. 00 хв. вийшов з ладу мережевий насос водозабірної станції с. Надітичі, в результаті чого було припинено централізовану подачу води 10,2 тис. мешканцям м. Миколаєва. Також без водопостачання залишилась центральна районна лікарня, два дошкільних заклади, гімназія та дві середні школи м. Миколаєва. 07.04.06 року о 19 год. 00 хв. резервний насос запущено, проте працює він в аварійному режимі. Місто забезпечується водою згідно з графіком. 11.04.06 року заплановано встановити новий насос.
10 квітня о 15 год. 20 хв. в м. Белз Сокальського району під час проведення земляних робіт було виявлено 76 мм артилерійській снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку командиру 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
10 квітня близько 18 год. 00 хв. в с. Куровичі Золочівського району під час проведення земляних робіт було виявлено артилерійській снаряд часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку командиру 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
10 квітня о 16 год. 10 хв. в с. Модричі Дрогобицького району виникла пожежа в дерев’яному дачному будинку, власник якого встановлюється. Вогнем знищено будівлю. Збитки: прямі – 3000 грн., побічні – 7200 грн. Врятовано: сусідній дачний будинок та майно на суму 10000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 17 год. 52 хв.
10 квітня о 16 год. 18 хв. в м. Львові по вул. Дунайській, 7 виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття на площі 3 кв.м. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4200 грн. Врятовано: майно на суму 5000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 16 год. 55 хв.
11 квітня о 01 год. 48 хв. в м. Львові по вул. Стрийській, 101 виникла пожежа між 1 та 2 поверхом сходової клітки дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття на площі 1 кв.м. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4200 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована до прибуття пожежних підрозділів.
11 квітня о 02 год. 25 хв. в м. Стебник по вул. Забівна, 37 виникла пожежа в дерев’яній літній кухні. Вогнем знищено дах на площі 40 кв.м. та перекриття на площі 10 кв.м., пошкоджено речі домашнього вжитку. Збитки: прямі – 5000 грн., побічні – 9200 грн. Врятовано: житловий будинок та майно на суму 25000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Пожежа ліквідована о 04 год. 18 хв.
Львівським пошуково-рятувальним взводом з початку гірськолижного сезону надано допомогу 276 травмованим туристам-лижникам та знайдено 11 туристів.
10 квітня о 15 год. 59 хв. в м. Львові по вул. Виговського, 21 в квартирі в результаті поганого самопочуття впала та самостійно не могла піднятися протягом двох днів власниця квартири Тетяна Ш., 1927 року народження. В результаті вжитих заходів пожежно-рятувальним підрозділом Залізничного РВ м. Львова ГУ МНС України в Львівській області за допомогою штурмової драбини було здійснено підйом в квартиру та надано першу медичну допомогу потерпілій.
Виїзди на гасіння сухої трави та сміття на відкритій території
Протягом минулої доби підрозділами МНС України в Львівській області здійснено 22 виїзди на гасіння сухої трави.
За добу зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 1 особа загинула та 2 травмовано.
Інформація щодо нещасних випадків на водоймах
З початку року на водоймах області виявлено 8 загиблих осіб, врятовано 5 осіб. З них на водних об’єктах загинуло 3 особи.
Щодо обстановки на автошляхах
Пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору”. Техніка та люди знаходяться в черговому режимі, сили задіяні тільки на перевалах.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями. 11 квітня вдень місцями грози. Вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі, місцями грози. Вітер південний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6°С тепла, вдень 10 – 15°С тепла.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ