Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 58 виїздів підрозділів. Протягом доби врятовано 3 особи, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.
Протягом дня 27.01.09 року силами відділень Турківського РВ проводилась відкачка води з криниць та підвальних приміщень житлових будинків в м. Турка та с. Завадівка. Протягом дня відкачано воду з 10 підвалів житлових будинків та 9 криниць (всього 658 м3 води). Всього з моменту виникнення НС підрозділами МНС було відкачано воду з 34 підвалів житлових будинків (8 підвалів повторно), 44 криниць (14 криниць повторно) та 1 дворогосподарства (3 842 м3). Фахівцями СЕС здійснено хлорування 37 криниць. До проведення робіт було залучено: 18 осіб та 8 одиниць техніки. Ситуація знаходиться під контролем.
Протягом доби зареєстровано 3 пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж складають 80,6 тис. грн., з них прямі 25,8 тис. грн. Врятовано 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 60 тис. грн.
27 січня о 07 год. 59 хв. надійшло повідомлення про пожежу в м. Ходорів Жидачівського району в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 м2, підлогу на площі 6 м2, дах на площі 9 м2, пошкоджено перекриття на площі 12 м2, стіни на площі 8 м2. Збитки – 1 800 грн.. Врятовано житловий будинок та майно на суму 60 000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа ліквідована о 09 год. 10 хв.
27 січня о 10 год. 54 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Зимна Вода Пустомитівського району по вул. Кн. Ольги, 26 в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено дерев’яні сходи, пошкоджено речі домашнього вжитку. Збитки – 20 000 грн.. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Пожежа ліквідована до прибуття підрозділів.
27 січня Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном на лижній трасі г. Тростян надано допомогу 2 (двом) травмованому туристу-лижнику.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 128 травмованим туристам-лижникам та знайдено 9 загублених туристів.
З початку року на території області виникло 108 пожеж, на яких виявлено тіла 11 загиблих осіб та 5 осіб травмовано. На пожежах врятовано 19 осіб.
З початку року виникло 17 некласифікованих надзвичайних події, внаслідок яких 7 осіб загинуло та 27 травмовано. З початку року виявлено 6 боєприпасів в 2 місцях (знешкоджено 6 боєприпасів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.
З початку року на території Львівської області виникло 2 надзвичайні ситуації (1 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 1 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 3 особи загинуло. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ