Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Протягом доби підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 47 виїздів підрозділів, -- інформує прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.
23 березня о 14 год. 45 хв. надійшло повідомлення про те, що в м. Стрий по вул. Богдана Хмельницького, 2, під час розбирання старого надвірного туалету, було виявлено предмет ззовні схожий на гранату типу Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни. Місце знаходження боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 23.03.09 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Протягом доби зареєстровано 3 пожежі. Орієнтовні збитки складають 54,5 тис. грн., з них прямі 6 тис. грн. Врятовано: 1 будівлю та матеріальні цінності на суму 10 тис. грн.
23 березня о 16 год. 13 хв. виникла пожежа в м. Львові по вул. Симона Петлюри, 37 на балконі квартири, що на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття на балконі на площі 0,5 м2. Збитки – не нанесено. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежних підрозділів.
24 березня о 00 год. 35 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Гірне Стрийського району в дерев’яному житловому будинку. Вогнем знищено телевізор «Електрон» та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 м2. Збитки – 4 000 грн.. Врятовано одну будівлю та майно на суму – 50 000 грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Пожежу ліквідовано до прибуття пожежних підрозділів.
24 березня о 00 год. 45 хв. надійшло повідомлення про пожежу в с. Плугів Золочівського району в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено будівлю та одну тонну сіна. Збитки – 2 00 грн.. Врятовано одну будівлю та майно на суму 10 00 грн. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Пожежу ліквідовано о 02 год. 00 хв.
23 березня Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном на лижних трасах г. Тростян надано допомогу 1 (одному) травмованому туристу-лижнику.
22 березня о 08 год. 20 хв. в с. Сможе Сколівського району біля житлового будинку знайшли тіло Василя М., 1985 року народження, жителя с. Сможе. Причина смерті загальне переохолодження тіла.
З початку зимового періоду на території області зареєстровано 8 випадків обмороження, з них 5 смертельних.
З початку року на території області виникло 314 пожеж, на яких виявлено тіла 30 загиблих осіб та 21 особу травмовано. На пожежах врятовано 110 осіб, з них 7 дітей.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 261 травмованому туристу-лижнику та знайдено 10 загублених туристів. Знято з підйомників 24 особи, з них 11 осіб підрозділами ГУ.
З початку року виникло 36 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 12 осіб загинуло та 36 травмовано.
З початку року виявлено 49 боєприпасів та 2502 патрона в 12 місцях (знешкоджено 48 боєприпасів та 2 02 патрона), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ