Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області упродовж останньої доби для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 49 виїздів. Протягом доби виникли 2 некласифіковані надзвичайні події, ліквідовано 5 пожеж, врятовано 2 автомобілі. З початку року на території Львівської області виникло 4 надзвичайні ситуації, з них 2 природного та 2 техногенного характеру, в результаті яких 3 особи загинуло. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
23 травня поблизу с. Гамаліївка Пустомитівського району продовжувалось горіння торфу на площі 300 м2. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4200 грн. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа торфу ліквідована 17 год. 00 хв.
23 травня близько 21 год. на ОДС ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення про те що в м. Львові по вул. Сяйво, 21 на території керамічного заводу з вентеляційної труби йде інтенсивний викид диму та пилюки. Для зясування обставин до місця події було направлено мобільну оперативну групу ГУ. В ході проведеного обстеження на територї заводу слідів викиду не виявлено, технологічний процес не припинявся.
23 травня о 21 год. 26 хв. в м. Львові по вул. Зубрівська, б/н виникло горіння сухої трави на площі 2 м2. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4200 грн. Причина горіння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
23 травня біля 15 год. в ставку біля с.Колтів, Золочівського району, виявлено тіло Тараса М. 1981 року народження, жителя с.Колтів, Золочівського району. Причина смерті – утоплення.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями. Короткочасний дощ, місцями сильний, гроза, град. Вітер південно–західний 7 – 12 м/с, місцями шквали 17 – 22 м/с. Температура повітря вночі 10°С – 15°С тепла, вдень 15°С – 20°С тепла.
 З початку року на водоймах області виявлено 16 загиблих осіб, з них на водних об’єктах загинуло 3 особи. Врятовано 5 осіб.  З початку року виникло 118 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 33 особи загинуло, з них 3 дитини та 76 осіб травмовано, з них 8 дітей. З початку року виявлено 209 боєприпасів, 7048 патронів в 51 місці (з них знешкоджено 208 боєприпасів та 7048 патронів), які віднесені до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 825 пожеж, на яких виявлено 83 загиблі особи з них 3 дітей та 37 осіб травмовано, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 175 осіб, з них 13 дітей, на об’єктах Міністерства Оборони 8 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ