Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНСУ у Львівській області з 8-ї ранку 28 травня до 8-ї ранку 29 травня здійснено 12 виїздів. Упродовж доби ліквідовано чотири пожежі, на яких врятовано одну особу, три будівлі та один гараж. Орієнтовні збитки становлять 40,2 тисячі гривень, врятовано матеріальних цінностей на суму 25 тисяч гривень. За добу зареєстровано п’ять ДТП, внаслідок котрих п’ятеро осіб травмовано. Про це повідомили  в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
28 травня у Львові на вулиці Виговського, 34 в орендованому приміщенні Залізничної районної державної адміністрації під час пустощів у вантажному ліфті опинилися троє осіб. Під їхньою вагою ліфт опустився у підвал будівлі, внаслідок чого вони були блоковані. Допомогу надало відділення на рятувальному автомобілі СДПЧ-8 Франківського РВ м. Львова та Залізничного РВВС. У результаті вжитих заходів трьох осіб було вивільнено з ліфта.
Станом на 6-ту ранку 29 травня внаслідок несприятливих погодних умов без електропостачання залишаються п’ять населених пунктів у двох районах області, а саме: у Жлвківському районі – чотири населені пункти повністю та у Золочівському – один частково.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями, вночі та вранці по всій території , а вдень місцями – короткочасний дощ з грозами. Вітер західний 7-12 метрів за секунду, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 4-9 градусів тепла, вдень – 11-16 тепла.
З початку року на Львівщині виникли чотири НС, з них 2 – природного та 2 – техногенного характеру, в яких три особи загинули. З початку року виникли 124 некласифіковані НП, внаслідок котрих 33 особи загинули, з них три дитини, та 76 осіб травмовано, з них восьмеро дітей. З початку року виявлено 215 боєприпасів, 7048 патронів. З початку року в області виникло 849 пожеж та 584 ДТП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ