Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділи ГУ МНСУ у Львівській області упродовж минулої доби (1-2 червня) здійснили 17 виїздів. Упродовж доби ліквідовано одну пожежу, на якій врятовано будівлю, гараж та автомобіль. Також за добу зареєстровано чотири ДТП, внаслідок яких одна особа загинула, та четверо - травмовані. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
1 червня в с. Ясенівці Золочівського району під час проведення земляних робіт на території приймального пункту ТзОВ „Золочів Агро” (цукровий завод) було виявлено два артилерійські снаряди та мінометну міну часів Другої світової війни. Місце виявлення наразі огороджено та виставлено охорону, подано завку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України у Львівській області на вилучення та знешкодження боєприпасів.
1 червня в м. Жидачів в річці Стрий виявлено тіло Івана М., 1961 року народження, мешканця смт Гніздичів Жидачівського району. За цим фактом розпочалося розслідування.
Погодні умови на території Львівської області
Хмарна погода з проясненнями. Вночі місцями, вдень по всій території дощі, вранці та вдень подекуди сильні дощі. Місцями грози. Температура повітря – вночі 4-8 градусів тепла, вдень 10-18 градусів тепла.
З початку року на території Львівської області виникли чотири НС, з них дві природного та дві – техногенного характеру, в результаті котрих три особи загинули. З початку року виникли 129 некласифікованих НП, внаслідок котрих 34 особи загинули, з них чотири дитини, та 84 особи травмовано, з них 12 дітей. З початку року виявлено 219 боєприпасів, 7048 патронів. З початку року в області виникло 860 пожеж. З початку року на водоймах виявлено 22 загиблі особи. З початку року виникло 603 ДТП, внаслідок котрих 74 особи загинули, з них 3 дитини, та 709 осіб травмовано, з них 19 дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ