Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області з 8-ї ранку 13 червня до 8-ї ранку 14 червня для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 28 виїздів. Протягом доби ліквідовано чотири пожежі, на яких врятовано чотири особи, три будівлі. За добу зареєстровано 8 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 11 осіб травмовано. Про це повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

9 червня о 13 год. 45 хв. надійшло повідомлення від чергового Яворівського РВ УСБУ у Львівській області про те, що в с. Рулеві Яворівського району під залізобетонним мостом виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
13 червня о 18 год. 40 хв. на адресу Сколівського РВ МНСУ від РВ УМВСУ надійшло повідомлення про те, що в м. Сколе по вул. Котляревського, б/н  на подвір’ї новобудови під час проведення земляних робіт виявлено предмет ззовні схожий на ручну гранату часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
Торф’яні пожежі
13 червня поблизу с. Запитів Кам’янко-Бузького району продовжувалось горіння торфу на площі 0,5 га (1, 5 кагата) та окремими осередками на двох ділянках по 0,25 га. Загальна площа горіння – 1 га. Збитки: прямі – не нанесено, побічні – 4200 грн. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежа торфу ліквідована на загальній площі 0,5 га.
Погодні умови на території Львівської області
Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі. Вітер північно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 5 – 10°С тепла, вдень 16 – 21°С тепла.
З початку року на території Львівської області виникло 7 надзвичайних ситуацій, з них 5 природного та 2 техногенного характеру, в результаті яких 3 особи загинуло та 18 травмовано. З початку року виникло 140 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 37 осіб загинуло, з них 4 дитини та 91 особа травмована, з них 12 дітей. З початку року виявлено 232 боєприпаси, 7050 патронів в 67 місцях (з них знешкоджено 230 боєприпасів та 7050 патронів), які віднесені до некласифікованих надзвичайних подій. З початку року на території області виникло 898 пожеж, на яких виявлено 89 загиблих осіб з них: 3 дітей та 41 особа травмована, з них 2 дитини. На пожежах врятовано 213 осіб, з них 13 дітей, на об’єктах Міністерства оборони 8 осіб. З початку року на території області виникло 652 дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких 85 осіб загинуло, з них 3 дитини та 798 осіб травмовано, з них 19 дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ