Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації у Львівській області протягом минулої доби

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області з 8 години 10 березня до 8 години 11 березня для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів здійснено 3 виїзди оперативних груп та 39 виїздів підрозділів. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
9 березня надійшло повідомлення, що на пасовиську поблизу с. Поздимир Радехівського району місцевими жителями виявлено три предмети, ззовні схожі на протитанкові міни часів Великої вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасу огороджено, виставлено охорону. Подано заявку від 09.03.08 року начальнику 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) на вилучення та знешкодження боєприпасу.
З початку року виявлено 313 боєприпасів та 229 патронів в 33 місцях (з них знешкоджено 307 боєприпасів та 229 патронів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. Вилучено 1 учбову мінометну міну.
10 березня надійшло повідомлення про пожежу в с. Михайлевичі Самбірського району в цегляній господарській будівлі. Вогнем знищено дах на площі 4 кв. м., перекриття на площі 3 кв. м. та 2 т сіна. Збитки – 3000 грн. Врятовано: житловий будинок та майно на суму 45 000 грн. Причина пожежі – коротке замикання в електромережі. Пожежа ліквідована о 21 год. 36 хв.
З початку року на території області виникло 326 пожеж, на яких виявлено 48 загиблих осіб, з них 2 дітей та 17 осіб травмовано, з них 1 дитина. На пожежах врятовано 81 особа, з них 2 дітей. Протягом доби зареєстровано 1 пожежу. Орієнтовні збитки становлять 15.5 тис. грн, з них прямі - 3 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано: 1 будівлю та матеріальних цінностей на суму 45 тис. грн.
Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 328 травмованим туристам-лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи чотирьох загублених туристів.
З початку року на території Львівської області виникло три надзвичайні ситуації (2 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 2 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 5 осіб загинуло та 15 осіб травмовано. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 10 осіб.
З початку року виникло 64 некласифіковані надзвичайні події, внаслідок яких 26 осіб загинуло та 37 осіб травмовано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ