Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації у Львівській області: за місяць півтори сотні пожеж забрали життя 24 людей

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів за добу здійснено один виїзд оперативних груп та 66 виїздів підрозділів. Протягом доби зареєстровано дві пожежі. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 26,2 тис. грн, з них прямі – 8 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано одну будівлю та матеріальних цінностей на суму 50 тис. грн. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
Вчора, 30 січня, надійшло повідомлення про пожежу в с. Переможне Городоцького району в цегляному житловому будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 5 кв.м. та дах на площі 3 кв.м. Збитки – 500 грн. Врятовано житловий будинок та майно на суму 50000 грн. Причина пожежі – несправність пічного опалення.
Сьогодні, 31 січня, надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Творчій, 46 в легковому автомобілі «ВАЗ-21011». Вогнем знищено салон автомобіля, пошкоджено моторний відсік. Збитки – 7500 грн. Причина пожежі – занесення стороннього джерела запалювання ззовні невстановленою особою.
З початку року на території області виникло 147 пожеж, на яких виявлено 24 загиблих особи та травмовано 3 особи. На пожежах врятовано 48 осіб, з них 2 дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ