Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайними просять львів’ян оминати ділянки доріг, де провалюються колектори

Через провал у каналізаційному колекторі у Львові на вулиці Личаківській, 146 тривають ремонтні роботи. У зв’язку з цим змінено маршрут трамваю № 2. Відтак, він курсуватиме з вул. Коновальця до вул. Мечнікова, далі до вул. Вахнянина і так у зворотному напрямку. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, загальносплавний колектор діаметром 600 мм, який збудовано на початку 1900 року з бетонних кілець на глибині 4,5-5 м , має провал з вимиванням ґрунту і руйнуванням двох гілок трамвайних колій маршруту № 2 на ділянці 15х6 м та видимою глибиною до 4 м. На відстані до 3 м під основою трамвайних колій проглядається порожнина вниз по напрямку стоку каналізаційних скидів.
Як повідомили у службі каналізації ЛКП «Львівводоканал», вже виконані підготовчі роботи. Тепер розпочнуться аварійно-відновлювальні роботи. Всього до робіт по ліквідації провалу залучено 52 особи та 20 одиниць техніки.
«Вже зараз ми робимо аварійно-відновлювальні роботи, завершити які плануємо до кінця цього тижня», – повідомив начальник служби каналізації ЛКП «Львівводоканал» Володимир Васильченко.
Управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради просить мешканців міста та водіїв транспортних засобів бути обережними на даній ділянці вул. Личаківської.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ