Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Дебабрата Саха зустрівся сьогодні з Валерієм П’ятаком

Сьогодні, 19 жовтня 2006 року, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Дебабратою Сахою — про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили можливості співпраці між Індією та Львівською областю.
Дебабрата Саха повідомив, що це його перший візит до Львова. Він наголосив на необхідності розширення співпраці у туристичній галузі та збільшення кількості туристів у напрямку з Індії до України, в тому числі і до Львова.
„Львів — це одне з міст України, яке може багато запропонувати не лише туристам з Індії, а й з усього світу”, — наголосив Дебабрата Саха.
Сторони погодилися, що важливим для Львівської області є використання досвіду Індії, зокрема у галузі новітніх технологій. Посол зазначив, що індійські комп’ютерні фірми можуть створювати свої центри і у Львівській області. За його словами, значна кількість індійських студентів, які навчають у Львові, сприятиме створенню надійного мосту у взаємовідносинах між державами.
„Україна стала на шлях демократичних перетворень. Я вважаю, що взаємини між нашими державами покращаться і надіюся, що поступово відбуватиметься розширення співпраці як з Україною загалом, так і з Львівською областю зокрема”, — наголосив Надзвичайний і Повноважний Посол Індії.
Валерій П’ятак запропонував організувати спільну зустріч для детальнішого обговорення можливостей реалізації конкретних проектів, залучивши представників профільних інституцій, бізнес-структур. Він ознайомив Дебабрата Саха з потенціалом Львівщини, наголосивши на тому, що в області створені сприятливі умови для розвитку бізнесу.
Нагадаємо, Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Дебабрата Саха з дружиною перебуватимуть у Львові протягом 19-20 жовтня. Програма перебування Посла у нашому місті передбачає і відвідання Олеського та Золочівського замків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ