Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Надзвичайний стан в Україні введено не буде, – політолог Романюк

Надзвичайний стан в Україні через епідемію грип не буде введено через складну процедуру. Для того, щоб в країні було введено надзвичайний стан Президент має отримати відповідне подання від Кабміну, а Верховна Рада затвердити рішення глави держави. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції заявив політолог Анатолій Романюк.

 

За його словами, пройти весь ланцюжок із запровадженням надзвичайного стану досить складно, тому, скоріше за все, вибори відбудуться 17 січня 2010 року.

 

На думку політолога, швидке зростання рейтингу окремих політиків на фоні боротьби з епідемією грипу не буде мати впливу на рівень їхньої підтримки у день виборів, оскільки швидке зростання рейтингу через спекулятивних фактори призводить до стрімкого падіння рейтингу.

 

Як зазначив Анатолій Романюк, найбільше на епідемії грипу попіарилися Тимошенко, Ющенко, Литвин, Янукович, найменше використовували цю тему Гриценко, Тігіпко, Яценюк. Але найліпше для кандидатів, на думку політолога, було уникати спекуляцій щодо грипу.

 

Політолог зазначив, що громадянське суспільство після закінчення епідемії має сказати, що епідемію побороли медики. Інакше політики перемогу над епідемією грипу присвоють собі.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ