Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нафтогаз проведе зустріч з колишніми працівниками Новороздільської ТЕЦ

Запрошуємо працівників Новороздільської ТЕЦ, а також працівників, які звільнились через невиплату заробітної плати попереднім управителем з травня цього року, на зустріч завтра, 18 листопада, о 9:00, в приміщенні ТЕЦ.

За інформацією Нафтогаз України, на зустрічі від Нафтогазу будуть радник першого заступника голови правління Нафтогазу Едуард Борисович Кругляк та керівник з технічного та технологічного забезпечення запуску ТЕЦ Володимир Григорович Пісний.

Наразі ми працюємо не тільки над тим, щоб максимально швидко перевірити технічний стан інфраструктури і запустити ТЕЦ Нового Роздолу і Новояворівська, а й над тим, щоб повернути спеціалістів.

Адже люди не отримували зарплати від минулого управителя Гарант Енерго М протягом 5 місяців. Ми розуміємо, що частина людей вимушено звільнилася, щоб отримати право на допомогу від держави і хоч якось годувати свої родини.

Ці люди отримають право повернутися, про що ми завтра і поговоримо. Ніяких вибіркових ʺсписків Лесюкаʺ не буде.

Поліція охорони, найнята нами, отримала інструкцію забезпечити доступ на цю зустріч працівників (і чинних, і тих, хто нещодавно звільнився через невиплату зарплати).

Ситуація на підприємстві і в місті критична. Люди досі без опалення, через надмірне навантаження на мережі електрики позбавлені цілі райони. Під загрозою постачання води в один з районів міста.

Минулої зими через недбалість попереднього управителя на Новороздільській ТЕЦ сталася серйозна аварія, а цього року регламентні роботи не фінансувалися і не проводилися належним чином.

Ми розуміємо, що ми отримали у спадок від Гарант Енерго М не просто складний актив, а клубок проблем. Вдячні працівникам ТЕЦ, місцевим активістам, журналістам, депутатам, представникам міської влади, ЛОДА та Прем‘єр-міністру за бажання і готовність разом цю ситуацію приводити до ладу.

Перша задача - забезпечити наявність спеціалістів для підготовки обладнання та мереж до запуску. Чекаємо на зустріч з вами завтра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ