Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Наглядова рада вимагатиме від директора департаменту „Євро–2012” щотижневих брифінгів

Заступник голови Наглядової ради за діяльністю оргкомітету проведення футбольного чемпіонату „Євро–2012” Богдан Козак вважає, що директор департаменту „Євро-2012” Олег Засадний повинен проводити щотижневі брифінги, присвячені результатам підготовки до чемпіонату. Про це Козак повідомив у коментарі „Гал-info”.
„Інформація щодо проведення чемпіонату має бути максимально відкритою і доступною для громадськості, – вважає Козак. – Це дозволить уникнути ажіотажу й непорозумінь. Тому вважаю, що пан Засадний повинен раз у тиждень проводити брифінги, аби донести інформацію до громадськості”.
Добрим прикладом цьому, за словами Козака, стала публічна презентація проектів під час приїзду до Львова представників УЄФА, яка відбулася  за участю мера Львова Андрія Садового.
Сьогодні депутати Львівської міської ради розповсюдили свою заяву про те, що вимагатимуть звіту директора департаменту „Євро-2012” Олега Засадного. За словами депутата міськради Юрія Кужелюка, депутати хочуть знати, як виконавчі органи протягом цього року готувалися до проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. На його думку, звіт посадовця має відбутися на найближчих пленарних засіданнях міської ради. Кужелюк також заявив, що його непокоїть ситуація з перенесенням конкурсу на будівництво стадіону і стосовно підготовки умов конкурсу на розгляд сесії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ