Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нагорода за благодійність. Радіо "Львівська хвиля" здобуло нагороду в медійній номінації

Нагорода за благодійність. Радіо "Львівська хвиля" здобуло почесне друге місце в медійній номінації Національного конкурсу «Благодійна Україна-2016». Це вже був ювілейний, п`ятий конкурс. І на нього надійшла рекордна кількість заявок – майже 750.

Організатори заходу відзначили колектив  Львівської хвилі за активну життєву позицію та небайдужість до проблем суспільства. Розповідає президент Асоціації Благодійників України Олександр Максимчук.

Він наголосив, що наше місто є форпостом благодійних  ініціатив. Також у Львові проходять регіональні етапи конкурсу «Благодійна Львівщина», а церемонії нагородження відбуваються в театрі імені Марії Заньковецької. Продовжує директор-розпорядник театру Тарас Лисак.

Нагадаємо, «Львівська Хвиля» з 2014 року розпочала активну волонтерську діяльність. За допомогою наших слухачів вдалось зібрати різноманітної допомоги на потреби українського війська на суму понад 2 мільйони гривень. На Схід України відправляли бронежилети та шоломи, військову форму, термоковдри, берці та багато іншого обладунку. А з початку 2015-го «Львівська хвиля» є одним із співорганізаторів доброчинної ініціативи «Частинка себе».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ