Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нагородили переможців конкурсу «Львів очима дітей»

Сьогодні, 28 березня, відбулося нагородження переможців конкурсу «Львів очима дітей». Конкурс, який був організований Львівською міською радою спільно з компанією МТС, проходив в рамках проекту, де кожен учень з 5 до 11 клас міг виразити своє бачення міста Львова. До участі в конкурсі подано понад 300 дитячих робіт. У кожній із 4-х номінацій визначено переможця, який і одержав сьогодні від партнера конкурсу – компанії МТС, цінні подарунки – смартфони, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Малювання є одним з найкращих способів виявлення своїх емоцій. Кожен старався. І це видно з тих робіт, які надійшли на конкурс. Насправді будо дуже важко визначити найкращих, бо кожен малюнок був гарний і кожен по-своєму особливий. Але маємо чотирьох переможців – це кращі з кращих робіт. Але ці діти, вони не лише переможці - це люди, які матимуть можливість передати свої емоції, своє бачення міставсім львів’янам та гостям. Їхні роботи, з їхнього дозволу, будуть використовуватися на білбордах та сіті-лайтах в промоційній компанії нашого міста «Привітне місто». Тому ця енергія любові до власного міста буде випромінена на ціле місто, щоб ці роботи побачили всі львів’яни і перейнялися цією любов’ю до нашого прекрасного міста.

Переможці цього конкурсу, крім того що вони отримають задоволення від перемоги як такої і визнання їхнього таланту, отримали суттєві подарунки. Для того, щоб мати ці суттєві подарунки для наших переможців, ми звернулися до наших давніх партнерів. І компанія МТС відгукнулася на наш заклик. Компанія МТС запропонувала надати 4 смартфони, які сьогодні подаровані переможцям», - сказав директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

«Підтримка талановитих дітей, сприяння їхньому розвитку з допомогою сучасних технологій - один з пріоритетів компанії МТС. Ми - компанія інновацій, перший мобільний оператор Львова, тому охоче підтримали цікавий та інноваційний проект Львівської міської ради. Адже діти, як ніхто інший, здатні щиро та захопливо розповісти про Львів і це ми побачили в їхніх малюнках. Впевнений, що переможцями стали всі учасники конкурсу, адже всі діти, які прислали на конкурс свої малюнки, долучилися по популяризації Львова, до створення нового образу нашого чудового міста», - зауважив експерт із зовнішніх зв’язків компанії МТС Україна Володимир Хіцяк.

«В конкурсі взяли участь понад 300 робіт, з яких 120 у номінації «Улюблене місце у Львові», 53 у номінації «Львів - місто родинного затишку», 130 «Львів – місто…» (на вільну тему) та 11 робіт у номінації «Львів IТ – центр».

Хоча учасниками конкурсу могли бути діти 5-11 класів, проте було кілька робіт, авторам яких 7, 8 та 9 років. Одну з таки робіт ми виділили як одну з кращих. Найбільш активними були діти віком 11-12 років», - розповіла координатор конкурсу, завідувач сектору внутрішньої промоції міста Леся Гудима-Місеюк.

Соціальна реклама з використанням робіт-переможниць буде розміщуватись на білбордах та сіті-лайтах міста протягом трьох місяців 2012 року, четверо авторів найкращих малюнків нагороджені цінними призами - смартфонами МТС 916 Black на ОС Андроїд від партнера проекту, а ще семеро авторів кращих робіт отримали заохочувальні призи – книги «Казка про старого лева».

Переможцями конкурсу стали:

·У номінації«Львів – місто родинного затишку» - Доробаник Андріана-Марія, 15 років, назва малюнка «Таємниці Львова»

·У номінації«Улюблене місце у Львові» - Манишин Юрій, 12 років

·У номінації«Львів – ІТ-центр» - Вол Олена, 12 років, назва малюнка «Львів - портал комп’ютерного світу»

·У номінації «Львів – місто…», Пужак Катерина, 13 років, назва малюнка «Королівське місто України».

Крім того, роботи ще сімох дітей розміщатимуться на білбордах та сіті-лайтах міста:

-Сімашко Аліна з малюнком «Крізь час до Євро 2012»

-Колодій Уляна з малюнком «Місто родинного затишку»

-Коломоєць Анастасія з малюнком «Місто родинного затишку»

-Ничай Вікторія з малюнком «Львів – місто лева»

-Онисько Ольга з малюнком «Львів - місто родинного затишку»

-Коломоєць Софія з малюнком «Місто родинного затишку»

-Фадєєва Анастасія, 7 років з малюнком «Планета Львів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ