Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

НАК „Нафтогаз України” надала допомогу підгорецькій школі-інтернату для дітей із вадами зору

НАК „Нафтогаз України” надала допомогу підгорецькій школі-інтернату для дітей із вадами зору. Про це йшлося сьогодні, 24 березня, на передачі меблів в селі Підгірці Львівської області. Загальна сума допомоги становить 106 тисяч гривень. У рамках наданої компанією допомоги 96 тис. грн для потреб школи-інтернату було замовлено набір меблів з 50 ліжок, 12 шаф для одягу, 10 книжкових шаф, 20 обідніх столів, 100 табуретів, 70 учнівських столів та 140 стільців до них.
Замовником меблів стало газопромислове управління „Львівгазовидобування” ДК „Укргазвидобування”. Крім цього, „Нафтогаз України” для школи-інтернату на поточні ремонти та господарські видатки перерахував на розрахунковий рахунок школи 10 тис. грн.  Меблі виготовляла фабрика „ВЕЕМ”. За словами директора школи-інтернату Ярослава Сенька, це найбільша сума, яка була перерахована на потреби школи-інтернату. До прикладу, Суркіс перерахував 5 тис. грн, а Ахметов навіть не відреагував на прохання перерахувати кошти. Як додав Ярослав Сенько, школа-інтернат фінансується з обласного бюджету, виділено 3 млн грн., з них на заробітну плату вчителів і обслуговуючтго персоналу 1 млн 438 тис. грн, на харчування 340 тис. грн., на медикаменти виділено 40 тис. грн.
„На харчування одного учня виділяється в день 13 грн 30 коп., а також в цьому році обласний бюджет значно збільшив видатки на медикаменти – з 8 тис. до 40 тис.”, - зазначив Ярослав Сенько.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ