Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

НАК “Нафтогаз України” профінансувала створення дитячого будинку сімейного типу у Львівській області

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” виділила кошти на організацію дитячого будинку сімейного типу в смт. Дубляни Жовківського району Львівської області. Загальна сума фінансування становила 300 тис. гривень. Про це повідомили у представництві прес-центру НАК „Нафтогаз України” у Львівській області.
 Виділені кошти були переказані на розрахунковий рахунок Жовківської районної ради Львівської області 14 квітня 2006 року. Платником коштів виступило газопромислове управління “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування”, що є структурним підрозділом НАК “Нафтогаз України”.
 У межах наданого фінансування районна влада планує придбати для організації сімейного сиротинця житловий будинок в смт. Дубляни та провести в ньому ремонтні роботи та облаштувати його під потреби дітей. Відкриття дитбудинку планується у 2006 році.
Фінансування організації сиротинця сімейного типу в смт. Дубляни Жовківського району є частиною програми соціальної допомоги Львівщині від НАК “Нафтогаз України” на 2006 рік. Загалом на придбання та ремонт сирітських притулків Львівської області програма передбачає 1 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ