Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Наливайченко сказав, що стара опозиція йому нагадує лікарню на Кульпарківській

Нова опозиція повинна бути дієвою, агресивною і мати лідерів від нових політичних сил.

Про це заявив новообраний депутат від "Удару" Валентин Наливайченко, якого цитує офіційний сайт партії.

"Успіх опозиції у майбутньому парламенті залежатиме від того, чи будуть враховані помилки попередніх об’єднань. Ви самі знаєте про сварки, інтриги, нещирість, властиві опозиційним силам у минулому", - зазначив він.

"Те саме стосується і "тушок". Це так звані опозиціонери у минулому парламенті створили нездорову атмосферу, побудували таку собі психлікарню, де втрачений здоровий глузд, коли люди постійно мігрують з фракції у фракцію, створюють свої мікропартії", - сказав Наливайченко.

"Якщо хтось бігав по фракціях та олігархах раніше і думає, що це нікому не відомо, то будь ласка - Wikileaks вже все надрукував… Ми це минуле не хочемо і не будемо брати із собою. А найцікавіше, що такі розмови походять від людей, чиє середовище "тушок" і створило, а не від тих, хто вперше заходить до парламенту", - каже політик.

"Ті, хто це породив, і має за це відповідати… Дивно чути, коли нам сьогодні говорять, що в "Ударі" та "Свободі" будуть "тушки". Ні, шановні, ми до вашої психлікарні ніякого стосунку не маємо і мати не будемо", - наголосив Наливайченко.

При цьому він висловив переконання, що нова опозиція повинна бути "дієвою, агресивною, мати нових лідерів від нових політичних сил, котрі ніколи не бігали до влади за посадами, і вести відчайдушну боротьбу як за часів В’ячеслава Чорновола та "Народної Ради".

"Потрібна активність, помножена на взаємодію з громадськими рухами та активістами. Зараз найголовніше - не втратити зв'язок з людьми, який виник під час виборчої кампанії", - підсумував він.

( У Львові на вул. Кульпарківській є обласна психлікарня). 

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ