Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нам 20 років, але нас, як хлопчаків, беруть за вуха і ставлять у кут, - Гриценко

Незалежно від тексту резолюції сам факт, що Європа розглядає ситуацію в Україні, є доволі красномовним. Таку оцінку в ефірі «Шустер Live» дав лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

«Нам 20 років, але нас, як хлопчаків, беруть за вуха і ставлять у кут. Соромно», - заявив Гриценко.

Він зазначив, що європейці розглядають українське питання через призму очевидних і зрозумілих речей – виборів, правосуддя тощо. ПАРЄ не виносить резолюції по виборах, приміром, у Великій Британії.

Гриценко назвав «доволі делікатним» те, що записано у тексті резолюції. Але попереджає – це сигнал тривоги, який не дає можливості не звертати на нього уваги.

«Більшість українців допускають введення санкцій. Простими словами це означає, що люди бачать підстави для таких санкцій. Зрозуміло, чому Янукович каже, що радий такий резолюції. Насправді, він не радий і не збирається дослухатися, інакше доведеться визнати - все, що записано у резолюції – правда», - сказав лідер «Громадянської позиції».

За словами Гриценка, представників української влади треба позбавляти європейських віз. Починаючи від президента і до суддів, які проводять засідання у тюремній камері.

При цьому Гриценко зазначив: навіть якщо відкинути висновки ПАРЄ, треба задуматися над власними інтересами.

«В інтересах народу України, щоб у президента – і далі по всій вертикалі влади – не було Межигір’я з золотими унітазами. Щоб не кидали за грати до вироку суду десятки тисяч людей, які нікого не вбивали і не ґвалтували. В інтересах народу України, щоб не було кирєєвих і вовків, а були нормальні судді. Щоб вибори проходили спокійно, а не ставили країну на межу розколу. В інтересах народу України, щоб влада не створювала бандитську систему смотрящих, забираючи бізнес по всій країні», - додав Гриценко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ