Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Напад в Мюнстері вчинив німець з розладом психіки

Нападник, який свідомо вчинив наїзд на людей в центральній частині німецького міста Мюнстер, найімовірніше не діяв з терористичних міркувань. Про це повідомила низка німецьких ЗМІ з посиланням на джерела в поліції.

"Посилюються свідчення на користь того, що інцидент не був терористичною атакою. За інформацією наших журналістів, підозрюваний – німець, який до скоєння злочину виявляв схильність до самогубства", - пише видання RP online.

Як відомо, чоловік, який в’їхав у натовп на мікроавтобусі, вбивши 3 і поранивши близько 20 людей, після цього застрелився у автомобілі.

Süddeutsche Zeitung з посиланням на власні джерела також повідомляє, що поліція не має доказів того, що злочин має ознаки тероризму. Журналісти наводять дані про нападника. Його звали Єнс Р., він 1969 року народження, а з 2014 до 2016 року він лікувався від психічного захворювання.

Агенція DPA також повідомляє про психічно хворого нападника.

Нагадаємо, в суботу в центрі міста Мюнстер за заході Німеччини водій мікроавтобуса свідомо скоїв наїзд на людей. Початкові повідомлення не виключали, що сталася терористична атака.

Європейська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ