Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Напередодні Великодніх свят у Львові закликали підприємців долучитись до доброчинності

День за днем наближається одне із найвеличніших християнських свят - Воскресіння Господнє, яке нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності. З цієї нагоди управління соціального захисту Львівської міської ради готує ряд заходів для потребуючих мешканців нашого міста й запрошує підприємців, представників бізнесу та всіх небайдужих долучитись до їх підготовки. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В українському і світовому суспільстві меценатство завжди відігравало важливу роль в житті народу та держави, а свідома громадська позиція філантропів, благодійників була скерована на допомогу потребуючим і служила для добра місцевої громади та покращення життя кожного громадянина», - додала заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

«В день радісного християнського свята Великодня, кожна людина повинна відчути дух святості та Великоднього дива. У нашому місті є люди, які через певні життєві обставини опинилися в скрутному становищі. Тому маємо надію, що наші акції, хоча б частково стануть для них тою втіхою, яка дасть їм відчуття потрібності громаді міста Львова», -повідомила начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Павлюк.

З питань співпраці, щодо проведення заходів до Великодня, прохання звертатись у відділ соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради за телефоном: 235 69 79.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ