Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Наприкінці березня у Львові розпочнеться „Французька весна”

Наприкінці березня в Україні та у Львові зокрема розпочинається „Французька весна”. Про це сьогодні під прес-конференції повідомили організатори V фестивалю „Французька весна в Україні”.
Фестиваль охопить такі міста, як Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Львів, Одеса, Рівне, Севастополь, Сімферополь та Харків. Такий фестиваль вже 5 рік поспіль проводить Посольство Франції в Україні та Французький культурний центр в Україні.
„Французька весна” – це мистецький фестиваль, який презентує найцікавіші тенденції розвитку сучасного французького мистецтва, найнесподіваніші та найоригінальніші новинки, які представляють Францію в найрізноманітніших культурно-мистецьких проектах і роблять її передовим світовим культурним простором.
За словами організаторів, „Французька весна” робить виразнішою діяльність французької спільноти в Україні. Еклектична та інноваційна програма „Французької весни-2008” відобразить сучасну французьку творчість і стане мозаїкою культурних подій, до яких буде прикута увага громадськості та гостей міста. Кожен тут зможе знайти для себе щось цікаве і нове, оскільки кожен захід на фестивалі розкриває розмаїття французької культури та мистецтва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ