Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наприкінці листопада міськрада проведе тендер на закупівлю систем для теплозабезпечення КЕЧівських будинків

У КЕЧівських будинках ремонтуватимуть системи опалення. Управління інженерного господарства Львівської міської ради оголосило тендер на закупівлю обладнання для реконструкції систем теплозабезпечення житлових будинківна вулицях Джерельній, Сорочинській, Стрийській,  влаштування ЦТП на вул. Єфремова та ліквідації котельні і влаштування ЦТП на вул. Природній. Розкриття тендерних пропозицій відбудеться 27.11.2006 р.  Про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі Львівської міськради.

               За інформацією управління інженерного господарства, субвенція у розмірі 5 мільйонів гривень на передачу у комунальну власність КЕЧівських будинків надійшла на рахунок Львівської міської ради 11.10.2006 р. Зважаючи на те, що опалювальний сезон розпочався 18.10.2006 р., реконструювати теплові об’єкти в запланованих обсягах неможливо. Тому управління інженерного господарства вирішило закупити необхідні матеріали і обладнання для реконструкції об’єктів у 2007 р., а також профінансувати та укласти договори на виконання  проектних робіт у 2006 р. та укласти договори на виконання робіт, які можна проводити під час опалювального сезону.
 За рахунок субвенційних коштів з Державного бюджету на суму 5 млн грн цього року передбачено передати у комунальну власність житловий  фонд та інженерні об’єкти КЕВ м. Львова.
       Управління інженерного господарства, за погодженням з військовими, визначило об’єкти, що підлягають першочерговій передачі та оголосило тендер на закупівлю робіт та послуг для реконструкції інженерних об’єктів.
          Враховуючи складну ситуацію з підготовкою військовими окремих об’єктів теплозабезпечення, управління інженерного господарства запропонувало до початку опалювального сезону 2006 – 2007 рр. провести реконструкцію найменш надійних теплових об’єктів КЕВ за рахунок субвенції на суму 5 млн грн.
      Уже укладено чотири договори на виготовлення проектно-кошторисної документації. Ще три договори на виконання будівельно-монтажних робіт будуть укладені найближчим часом (реконтрукція схем теплозабезпечення ж/б на вулицях Джерельній, Сорочинській, Стрийській; на вулиці Природній, окрім реконструкції схем, влаштування центрального теплового пункту та ліквідація котельні).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ