Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наприкінці тижня у Львові розпочнеться юнацький міжнародний турнір з футболу

8 українських та закордонних команд юнаків 1990 р.н. візьмуть участь у міжнародному турнірі з футболу Кубок ФК „Карпати” – 2006. Про це повідомляє інформаційний центр ФК „Карпати”. Турнір триватиме з 19 по 24 серпня у Львові.
Цього року турнір відбуватиметься вдруге. До участі запрошено команди 1990 р.н. клубу «Динамо» Київ та команда клубу «Омікс» Федерації Футболу Києва. Серед закордонних учасників – клуб «Осієк» з однойменного хорватського міста, дві польські команди, які представляють вищу лігу, «Краковія» (Краків) та «Ґурнік» (Ленчна), а також чемпіон Молдови «Зімбру» з Кишинева.

Матч-відкриття та фінал турніру відбудуться на стадіоні „Україна”. Решту матчів буде проведено на львівському стадіоні „Прогрес”, стадіонах м. Дубляни та с. Великий Дорошів.
Клуб та ФФУ планують перетворити турнір на традиційні оглядини найближчого резерву українського футболу. Вихованців СДЮШОР „Карпати” та Львівського училища фізичної культури впродовж останнього року регулярно запрошували до національної команди України юнаків 1990 р.н.
Кубок ФК „Карпати” – 2006 внесено до числа міжнародних юнацьких змагань, що проводяться під егідою Федерації Футболу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ