Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Нарахування за теплопостачання відповідно до курсу долара не вдарять по кишенях лише пільгової категорії населення – Василь Трач

Нарахування за теплопостачання відповідно до курсу долара не вдарять по кишенях лише пільгової категорії населення, інші категорії населення сплачуватимуть значно більше. Про це сьогодні, 3 листопада, у коментарі „Гал-info” повідомив голова фракції „Наша Україна” у Львівській міській раді Василь Трач.
Він зауважив, що газ купляється за валюту, тому необхідно собівартість закладати у тарифи на теплопостачання, інакше витрати приведуть до банкрутства підприємств. Проте, за його словами, на даний момент не достатньо лише закладати собівартість у тарифи. „Якщо ми автоматично будемо йти закладенням вартості газу в тарифи, не проводячи модернізації теплокомунальних підприємств, то таким „гореправлінням” „допрацюємося” до того, що завтра тарифи будуть більшими, ніж в Польщі та країнах Прибалтики”, - наголосив Василь Трач.
Він вважає, що виконавчі органи міста не допрацьовують, бо необхідно закладати кошти на модернізацію теплопостачальних та теплокомунальних підприємств, ми зможемо економити до 30 – 40 відсотків.
Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води буде здійснюватися відповідно до курсу долара.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ