Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наразі Віталій Максимов у відпустці – Михайло Цимбалюк

„Наскільки мені відомо, жодних казусів з призначенням генерал-лейтенанта, екс-начальника УМВСУ у Львівській області Віталія Максимова начальником УМВСУ у Закарпатській області немає”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив начальник УМВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк.
 „Все йде по плану, просто Віталій Максимов перед від’їздом на Закарпаття оформив відпустку. Він хоче залагодити деякі особисті питання, зокрема, що стосується відвідин родини в Тернополі і в Чернівцях”, – зазначив керівник обласного УМВСУ.
„Я переконаний, що найближчим часом генерал-лейтенант Віталій Максимов буде призначений начальником УМВСУ у Закарпатській області. Однак свою теперішню відпустку він оформив, звільнившись з посади начальника УМВС у Львівській області”, – наголосив Михайло Цимбалюк.
Нагадаємо, що екс-начальнику УМВС України у Львівській області Віталію Максимову після його звільнення з цієї посади Міністерство внутрішніх справ обіцяло призначити його начальником УМВСУ у Закарпатській області. Однак у наказі на призначення начальників обласних УМВС України прізвища Віталія Максимова не знайдено.   
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ