Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нардеп Шлемко першим зречеться Тимошенко, якщо за її президентства відбудеться наступ на свободу слова

“Що буде зі свободою слова в Україні, якщо президентом України стане Тимошенко?”- запитували 26 січня івано-франківські журналісти на прес-конференції народного депутата Дмитра Шлемка, згадавши йому про вересневу, минулого року, заборону критикувати уряд, яку 7 жовтня Печерський районний суд Києва скасував. “Якщо щось подібне повториться - я перший не буду у цій команді”- запевнив місцевих представників ЗМІ Дмитро Шлемко. Про це повідомив корреспондент Гал-інфо в Івано-Франківську.

         

За словами нардепа,  він був здивований, “чому  юрист Портнов таке нарадив”.   Мовляв, “перестаралися”, за що Тимошенко попросила вибачення.

          

Народний депутат Степан Давимука  з цього приводу додав: “Це було зроблено поза Юлією Тимошенко”.

  

Нагадаємо, щo 22 вересня 2009 року  Печерський районний суд міста Києва заборонив поширення будь-якої недобросовісної реклами щодо діяльності прем’єра Юлії Тимошенко.   Підставою для такого рішення послужив відеоролик, де Юлії Тимошенко запропонували „відпочити”. В ухвалі  суду записано: “Заборонити Підлубному та іншим будь-яким фізичним та юридичним особам, незалежно від форми власності, розміщувати на білбордах, інших зовнішніх рекламних носіях, радіо та телебаченні, мережі інтернет, в електронних ЗМІ будь-яку недобросовісну рекламу відносно діяльності Тимошенко".  

       

В ухвалі цього ж суду від 7 жовтня записано:   “Позов політичної партії «Всеукраїнське об`єднання “Батьківщина” залишити без розгляду,– скасувати.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ