Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Нардепа Кубіва після мітингу під Київрадою госпіталізували. Він отримав від «Беркута» в печінку

Сьогодні, 19 серпня, через побиття на мітингу під Київрадою співробітниками "Беркуту" народного депутата від ВО «Батьківщини» Степана Кубіва госпіталізовано до лікарні "Феофанія". Про це в коментарі Гал-інфо розповів помічник нардепа Юрій Тустановський, який зараз перебуває у лікарні з народним депутатом.

«Зараз Степан Іванович госпіталізований і проходить повне обстеження . Найімовірніше, що він пробуде тут ще кілька днів. Найважчим був переший удар, який йому завдав співробітник "Беркуту", кийком у сонячне сплетіння та у район печінки», - повідомив Тустановський.

За його словами, нардеп вже написав заяву у правоохоронні органи, яка протягом доби має бути занесена до єдиного реєстру .

«Ідентифікувати того, хто його бив, буде досить складно, адже ця людина була в амуніції без ознак розрізнення», - сказав помічник нардепа.

Він також додав, що це трапилося біля входу до Київради, де Степан Кубів разом із іншими нардепами та громадою проводили пікет.

«Степан Іванович демонстрував депутатське посвідчення, однак це не впливало на працівників правоохоронних органів», - зазначив помічник нардепа.

Він також додав, що нардеп вже спілкувався із правоохоронцями із цього приводу в процесі написання заяви про побиття.

Як повідомила прес-служба «Батьківщини», попередньо лікарі діагностували у нього перелом ребер, забій печінки та травму хребта. Наразі триває повне обстеження, але стан пацієнта важкий.

На своїй сторінці у «Facebook» нардеп Степан Кубів подякував за підтримку і запевнив, що живий та проходить обстеження.

«Друзі! Дякую Вам за підтримку! Ви, головне, не хвилюйтесь, я живий! Здоровий - не скажу, госпіталізований, проходжу обстеження...

Будемо боротись і надалі! Слава Україні!», - написав Степан Кубів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ