Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардепу-нашоукраїнцю соромно за Януковича

Володимир В’язівський, народний депутат, член Президії політради «Нашої України», готовий допомогти Віктору Януковичу з покращенням знання української мови. Про це він заявив у коментарі сайту RAZOM.

«Віктору Януковичу має бути соромно за те, що першу свою промову у штабі після оголошення результатів екзит-полів він зробив російською мовою. Але навряд чи він це зрозуміє, тому соромно за нього всій країні, як мешканцям Східний областей, так і Західних», - переконаний «нашоукраїнець».

 

  «Януковичу, як кандидату в Президенти, який вже здобув підтримку значної частини населення, я готовий знайти кращих викладачів української мови Львівського національного університету, щоб українцям, які за нього проголосували, не було соромно за свого кандидата», - каже депутат.

 

Водночас, він наголосив, що цей виступ є досить символічним. «Кандидат на найвищу посаду в країні навіть не зробив спроби виступити державною мовою. В цьому – все його українство. Страшно навіть уявити, як ця людина буде себе вести надалі, як по відношенню до української мови, так і до культури та історії. Це лише перша ластівка», - підсумував В’язівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ