Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нардепи від ХДС вступлять у міжфракційне об’єднання противників коаліції національної єдності і пропонуватимуть Стретовича на посаду Генпрокурора

Нардепи від ХДС вступлять у міжфракційне об’єднання противників коаліції національної єдності — повідомив «Гал-info» народний депутат, голова ЛОО Християнсько-Демократичний Союз Антон Ружицький.

 «Ми прийняли одноголосне рішення не вступати в цю коаліцію, адже, судячи з усього, в неї увійдуть наші ідеологічні противники - комуністи, які свого часу нищили храми, організували в Україні голодомор. Ми не можемо вступити в коаліцію, в якій буде Компартія, отож наразі плануємо вступити у міжфракційне об’єднання депутатів, які виступають проти коаліції національної єдності», — наголосив Антон Ружицький.
 За словами нардепа, перебуваючи в опозиції, ХДС поряд з тим не стоятиме осторонь розподілу посад і пропонуватиме Президенту призначити на посаду Генерального прокурора лідера партії Володимира Стретовича.
 «У цей нелегкий час Україні як ніколи потрібен незаангажований Генеральний прокурор, який жодним чином не залежатиме від парламентської більшості і зможе їй опонувати. Володимир Стретович на цей пост ідеально підходить», — наголосив Антон Ружицький.
 Як зазначив голова обласної організації Християнсько-Демократичного Союзу, він не голосуватиме за Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ