Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Наркомани страшніше за будь-яку терористичну організацію, - луганський психолог

16 січня водія-убивцю перевели в СІЗО. За неофіційною інформацією, під час слідчого експерименту будуть безпрецедентні заходи безпеки. Міліціонери бояться, що рідні постраждалих влаштують над ним самосуд. Раніше стало відомо, що за кермом Nassan Tiida, який врізався у натовп людей, сидів 29-річний Георгій Осипов, пише "Комсомольская правда в Украине".

За повідомленням "Восточного Варианта" з посиланням на анонімне джерело, в мережі "Однокласники" він зареєстрований як "Дядя Жора, Скритенбург, Україна", повідомляє ТСН.

Останній раз Осипов був на сайті 13 січня вночі. У записі багато фотографій Осипова з семирічною дочкою, зазначено, що він одружений.

Раніше повідомлялося, що після наїзду на натовп людей біля центральної ялинки Луганська водій з порожніми очима озирався навколо і, схоже, не розумів, чого від нього хочуть.

"Затриманий поводився неадекватно. При огляді салону в нього знайшли два шприци з невідомою речовиною. Один був використаний. Лікарі підтвердили, що в момент ДТП хлопець перебував під дією якогось психоактивної речовини", - констатувала голова прес-служби ГУ МВС України в Луганській області Тетяна Погукай.

Висновки експертів показали, що, врізавшись в огорожу, водій навіть не намагався пригальмувати.

"Такі люди страшніше будь-якої терористичної організації. Суспільство беззахисне перед обличчям психічно нестійких суб'єктів. Передбачати їхні кроки практично неможливо", - заявив луганський психолог Михайло Сверженко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ