Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Наркомани знаходять наркотики... на смітниках та у скверах

Працівники міліції Управління МВС України на Львівській залізниці встановили своєрідний рекорд затримань громадян, які чомусь знаходять у містах та селах наркотичну сировину. Саме так – знаходять! На сьогодні наші співвітчизники відкопали на смітниках, знайшли у скверах і парках, на залізничних коліях та вокзалах більше як 200 грамів маріхуани. І все для власного споживання! Повідомила прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

Так, на пероні вокзалу Чортків, що на Тернопільщині, правоохоронцями нещодавно було затримано громадянку Наталю Г.1975 року народження , в якої під час особистого огляду виявили ні багато, ні мало, а 60 грамів розфасованої, готової до споживання відповідними верствами населення, коноплі. Для пересічних громадян: на вигляд ця кількість приблизно уміститься в об’єм у дві пачки цигарок. А на станції Рівне, в районі привокзальної площі, міліціонери зупинили молодика з майже 20 грамами цієї отрути. Згодом на пероні цього ж вокзалу ще одного «шукача трави» з добиччю теж в 20 грамів. Ці громадяни на запитання звідки це зілля, завжди відповідають, що знайшли у перелічених вище місцях.

На сьогодні вже затримано 8 осіб, в яких в присутності понятих вилучили подрібнену коноплю. Зі всіх взято підписку про невиїзд. Проводиться слідство. Передбачена законодавством відповідальність, яка може загрожувати цим громадянам - аж до трьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ