Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Народна Самооборона» Львівщини закликає долучитися до акції "Операція "Вареник"

Громадське формування «Народна Самооборона» Львівщини закликає долучитися до акції "Операція "Вареник". Приготування вареників відбуватиметься у четвер, 8 жовтня у СЗШ №60, що на вулиці Полтави,32 та паралельно у СЗШ №65, що знаходиться за адресою вул. Роксоляни, 35.

Всіх активних громадян заохочуємо приєднатися до акції та подарувати смак домашньої кухні бійцям України. Початок о 15:00. Представників преси чекаємо о 17: 00.

Смаколики поїдуть до бійців на Схід аби потішити їх до свята Покрови. Як відомо, Покрова Пресвятої Богородиці вважається заступницею українського козацтва.

«Народна Самооборона» Львівщини вже втретє передаватиме разом із необхідними речима для військових українську страву – вареники, хоча по ліку це вже 17 поїздка на Схід. Організатор акції Оксана Медвідь каже: «мета "Операції "Вареник" - подарувати тепло та смак домашньої кухні кожному солдату, аби вони відчули близькість рідного дому та вдячність від українських господинь за захист Батьківщини.

Цього разу волонтери загалом планують зліпити більше 6 тон вареників.

Координаторами акції є активісти "Громадського руху "Народний контроль" у Залізничному районі Оксана Медвідь та Анна Мармуляк.

Контакти організатора Оксани Медвідь: 096 520 52 87

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ