Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народним депутатам слід вже перейти від політичних колізій до ефективної роботи – Іван Ривак

„Бізнес Львівщини чекає від політичних сил, які прийшли в парламент, щоби вони  дотримали своїх передвиборчих обіцянок та почали активно їх втілювати в життя”, – зазначає голова Львівської обласної федерації роботодавців, президент Львівської обласної організації Українського союзу промисловців і підприємців Іван Ривак, коментуючи політичну ситуацію в країні напередодні початку сесійних засідань.
 Іван Ривак наголошує, що на сьогодні для бізнесу дуже важливо, щоби було дотримано низки обіцянок, даних політичними силами в період виборчої кампанії. „Ми очікуємо, що незабаром відбудеться зменшення податкового навантаження, оскільки саме податкове навантаження стримує розвиток української економіки”, -   наголошує Іван Ривак.
 Аналізуючи діяльність теперішнього парламенту, Ривак зазначає, що депутатам слід вже перейти від політичних колізій до ефективної роботи. „Першочергово депутатський корпус має докластися до реформування судової системи, оскільки бізнес очікує, що судова система таки стане на захист прав власника та вітчизняного виробника. З іншого боку, хотілося би, щоби при формуванні бюджету країни на цей рік перемогла ідея відтворення над ідеєю споживання. Тому що такий спосіб призведе до розвитку бізнесу, а це, своєю чергою, сприятиме створенню нових робочих місць з високим рівнем оплати”, – додає голова Львівської обласної федерації роботодавців, президент Львівської обласної організації Українського союзу промисловців і підприємців.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ