Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України і надалі відстоюватиме Василя Куйбіду як єдиного висуванця від Блоку Ющенка на міського голову Львова

Учасники Блоку Ющенка погодилися на єдиного кандидата від блоку на міського голову Львова, однак особи висуванця взагалі не узгодили, — запевнив «Гал-info» народний депутат, голова ЛКО «Народний Рух України» Ярослав Кендзьор. За його словами, основна боротьба за право на пітримку „Нашої України” йтиме між заступником голови НРУ Василем Куйбідою та членом НСНУ, лідером ГО «Самопоміч» Андрієм Садовим.
«Учасники блоку погодилися на тому, що прагнутимуть визначити єдиного кандидата. Проте боротьба ця, переконаний, буде дуже жорсткою та виснажливою. Рух старатиметься переконати партнерів по блоку, що найвигіднішою є кандидатура Василя Куйбіди, а НСНУ — Андрія Садового. Що з цього вийде, побачимо, наперед же коментувати події я не буду, — зазначив Ярослав Кендзьор. — Зрештою, людині, яка не стане єдиним кандидатом від блоку, ніхто не забороняє йти самовисуванцем».
Ярослав Кендзьор заперечив чутки про те, що НРУ погодився підтримати на міського голову кандидата від НСНУ взамін на збільшення квоти партії у виборчому списку „Нашої України” до міської ради.
«Знаєте, голова міської організації Народного Союзу „Наша Україна” Олег Мандюк, який заявив про те, що Рух отримав більше прохідних місць, ніж НСНУ сподівався нам віддати, чимось мені нагадує Росію, яка Україні дає те, що нібито не може віддати, а  укладає угоди, які вигідні лише російській стороні. Я зовсім не розумію, чим керується НСНУ при визначенні квот. Аргументація цієї партії одна — ми хочемо тримати всю квоту», — говорить голова ЛКО НРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ