Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний Рух України висунув Василя Куйбіду на голову Антимонопольного комітету

Народний Рух України висунув Василя Куйбіду на голову Антимонопольного комітету, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО НРУ, народний депутат Ярослав Кендзьор. За його словами, таке рішення прийняла депутатська група Народного Руху у Верховній Раді, яка подала ще ряд пропозицій стосовно формування уряду та парламентських комітетів.

Нагадаємо, ще кілька днів тому першого заступника голови НРУ Василя Куйбіду називали як кандидата на посаду віце-прем’єр-міністра з питань регіональної політики і адміністративної реформи. Проте, як зазначив Ярослав Кендзьор, найвірогідніше, що віце-прем’єром стане голова НСНУ Роман Безсмертний.
«Я не хочу зараз гадати на кавовій гущі, якими є шанси Василя Куйбіди стати головою Антимонопольного комітету. Всі кадрові питання обговорюватимуться на рівні нашої фракції, можуть бути різні компроміси, ми можемо чимось поступитися, щоб щось для себе виграти. Компроміси на те і компроміси. Отож зараз говорити про чиїсь шанси є складно».
За словами нардепа, посади у центральних виконавчих органах та контролюючих структурах затверджуватимуть після того, як Верховна Рада обере голови ВР та голову Кабінету Міністрів.
На посаду голови Антимонопольного комітету, яка за умовами коаліційної угоди дісталася блоку «Наша Україна», окрім Василя Куйбіди претендують екс-замісник АМК Олександр Бондар, член ПППУ Василь Гурєєв і екс-керівник МНС Давид Жванія.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ