Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Народний союз «Наша Україна» не обиратиме собі нового голову

У Києві триває другий етап третього з’їзду “Нашої України”. Участь у з‘їзді взяло 1336 делегатів з усіх регіонів України. Крім того у з’їзді беруть почесні гості – представники партій-учасниць Блоку “Наша Україна”: від ХДС Володимир Стретович, від УРП “Собор” Анатолій Матвієнко, від КУНу – Олексій Івченко, від Руху – В’ячеслав Коваль. Також в якості гостей присутній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, та представники Православної церкви.
Згідно порядку денному з‘їзду планується розглянути такі питання як : про діяльність Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” за звітний період та основні завдання й напрямки діяльності партійних структур щодо реалізації програмних засад Партії на період до ІV з’їзду, Про внесення змін до Програми Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” та затвердження програмного документу “Основні програмні цілі та політичні завдання партії на сучасному етапі: “Європейський вибір: незмінність обраного шляху”, про внесення змін до Статуту Політичної партії “Народний Союз Наша Україна”, про обрання Ради Політичної партії “Народний Союз Наша Україна”.
Водночас, як стало відомо «Гал-info» у порядок денний не було включено питання про обрання нового голови партії. Натомість, як стало відомо з достовірних джерел пропонували на цю  посаду Тараса Стецьківа, В’ячеслава Кириленка, Арсенія Яценюка та Юрія Луценка, однак всі вони відмовились від цієї пропозиції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ