Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нас здивував стиль Сендака, а ще більше – привід до судового позову проти „Поступу” — Володимир Хрущак

Нас неабияк здивував стиль звернення Михайла Сендака, а ще більше – привід до судового позову проти „Поступу” – заявив у коментарі „Гал-info” головний редактор газети „Поступ” Володимир Хрущак. Він зазначив, що Михайло Сендак назвав „Поступ” брехливою газетою, а також дозволив ряд некоректних висловів на адресу газети „Поступ”: „В українській мові є достатньо слів, і така поважна людина, як голова Львівської обласної ради, міг би підшукати більш коректні висловлювання”.
 Володимир Хрущак зазначив, що ще більше здивування, аніж лексика Михайла Сендака, „Поступ” здивував привід до судового процесу: „Якщо говорити про публікацію, яка викликала гнів Михайла Сендака, то вона зроблена на реальних фактах, і в нас є копії листів Сендака до голови Апеляційного суду Львівської області Государського та голови ВСУ Маляренка до Сендака”. І навіть твердження Михайла Сендака про те, що це не він особисто звертався до голови Апеляційного суду, а за рішенням Президії Львівської обласної ради, на думку Володимира Хрущака, не має особливого значення, адже під цим документом стоїть підпис Михайла Сендака.
 Володимир Хрущак також заявив, що сьогодні в „Поступі” вийшла публікація про квартиру, яка була придбана для Михайла Сендака, а також пообіцяв і надалі відслідковувати діяльність Михайла Сендака, оскільки завданням ЗМІ є висвітдення діяльності влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ