Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наш край: Популісти не мають прийти до влади на парламентських виборах

Не допустити популістів до влади на парламентських виборах закликає виборців член ради Львівської обласної організації політичної партії «Наш край» Віталій Новосад.

Політик впевнений: виборцям потрібно вже зараз думати, кого підтримати на осінніх виборах до парламенту, щоб не допустити туди популістів.

«Попри завершення президентської кампанії, загроза популізму, який підміняє собою справжню політичну дискусію, залишається. Щоб країна успішно розвивалася, в парламент повинні пройти в першу чергу фахівці – грамотні економісти, антикризові менеджери, господарники. З багатим практичним досвідом, знаннями і бажанням працювати так, щоб звичайним громадянам хотілося залишитися жити у своїй країні», – зазначив Віталій Новосад.

Він вкотре нагадав, без підтримки депутатів президент не може вирішити нагальні для українців проблеми.

«Людей цікавлять вирішення проблем, із якими вони стикаються щоденно: зростання тарифів на комунальних послуги, слабка соціальна допомога та недостатні соціальні виплати, справедливість у призначенні та монетизації субсидій. Всі соціальні питання повністю у компетенції уряду, який призначає парламент, та місцевої влади, а не президента», – додав член партії «Наш край».

Віталій Новосад закликав українців приймати рішення ще до початку виборчої кампанії та не реагувати на яскраві шоу і дотепні гасла.

«Щоб протистояти популізму, «Наш край» готовий на майбутніх виборах стати центром об’єднання здорових сил, здатних працювати заради людей і країни», – підсумував Віталій Новосад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ