Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Наш край» презентував посібник із виживання за новими тарифами

Партія «Наш край» презентувала посібник «Без холоду та голоду. Поради з виживання за нових тарифів». У ньому зібраний дієвий набір інструментів, який допоможе українцям реально економити на комунальних послугах.

За словами співголови «Нашого краю» Олександра Мазурчака, партія прагне робити корисні речі для людей вже зараз.

«Ціни на тепло, воду та електрику після останнього підвищення стали абсолютно космічними. За комуналку в двокімнатній квартирі цієї зими доведеться викласти до 2000 гривень. Бюджет не кожної української родини зможе впоратися з таким навантаженням. Тому ми з нашою командою людей, які мають досвід у комунальній сфері, розробили такий посібник. Він допоможе економити на простих речах і реально зменшити суми у платіжках», – зазначив Олександр Мазурчак.

Він зазначив, що посібник пропонує чіткі і зрозумілі алгоритми економії води, газу, тепла та електрики. Також у ньому можна знайти відповіді на запитання: як оформити субсидію через Інтернет, що робити, якщо квартиру конфісковують за борги, куди звертатись, якщо комунальники не працюють та не виконують свою роботу.

За словами співголови партії Юрія Гранатурова, посібник «Без холоду та голоду» продовжує ініційовані «Нашим краєм» проекти практичної допомоги людям у сфері ЖКГ.

«Ще навесні у багатьох містах країни розпочали роботу партійні приймальні, де люди можуть отримати фахову допомогу від експертів у сфері ЖКГ та юристів. Влітку ми запустили програму «Наш дім» і допомагали людям зі створенням ОСББ чи вибором управителів. Ми підготували та спрямували до уряду, НКРЕКП, Верховної Ради численні звернення що перегляду тарифів та правил роботи надавачів житлово-комунальних послуг», – зазначив Юрій Гранатуров.

Посібник складається із кількох розділів. Перший розділ – це відповідь на усі питання, що стосуються оформлення субсидій: формули розрахунку допомоги, методика оформлення документів через інтернет, таблиця із розрахунками для обрахування доходів різних категорій громадян.

Другий розділ – це поради щодо економії ресурсів. Як зробити квартиру теплішою, споживати менше води, газу та електроенергії або ж вибрати правильний обігрівач. Це цілком звичні корисні «лайфхаки», які зможуть суттєво зменшити суму в платіжці, впевнені у партії.

Отримати посібник практичних порад з реальної економії на опаленні, електриці та інших комунальних послугах ви можете зателефонувавши на гарячу лінію партії «Наш край» за телефоном 0-800-218-004 або на партійному сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ