Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Наш Край" проведе у Львові збори з висування кандидатів на виборах до ОТГ

"Наш Край" проведе у Львові збори з висування кандидатів на виборах до ОТГ. Про це повідомили прес-служби районних партійних організацій політичної партії «Наш край».

Відповідно до частини п'ятої статті 37 Закону України "Про місцеві вибори" Кам'янка-Бузька районна партійна організації політичної партії "Наш край" повідомила, що 24 листопада 2017 року о 10:00 за адресою м.Львів, пл.Міцкевича, 8, поверх №5 відбудуться збори з метою висування кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі Кам'янка-Бузької міської ради Кам'янка-Бузького району Львівської області на місцевих виборах, що відбудуться 24 грудня 2017 року.

Відповідно до частини п'ятої статті 37 Закону України "Про місцеві вибори" Пустомитівська районна партійна організації політичної партії "Наш край" повідомила, що 24 листопада 2017 року о 10:00 за адресою м.Львів, пл.Міцкевича, 8, поверх №5 відбудуться збори з метою висування кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі Мурованської сільської ради Пустомитівського району Львівської області на місцевих виборах, що відбудуться 24 грудня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ