Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наш край: У Другій Cвітовій війні українці зазнали втрат більше, ніж Велика Британія, Канада, США та Франція разом узяті

До Дня Перемоги "Наш край" ініціював соціальну кампанію під назвою "Україна – країна переможців". Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що протягом тижня 6-12 травня партія "Наш край" проводить соціальну кампанію під хештегом  #КраїнаПереможців, яка  нагадує про перемоги українців на фронтах Другої Світової війни.

“Користувачі соціальних мереж  можуть використовувати цей хештег, розповідаючи про перемоги своїх дідів та прадідів. Також пропонуємо поширювати тест, в якому в доступній формі розказується про перемоги українців у Другій Світовій війні”, – розповіли в партії.

Повідомляється, що метою кампанії є спроба нагадати, яку ціну заплатила Україна за перемогу у Другій Світовій.

“У Другій Cвітовій війні українці зазнали людських втрат більше, ніж Велика Британія, Канада, США та Франція разом узяті. Загальні людські втрати України від війни оцінюються у 10 мільйонів життів. Ця кількість українських жертв співставна із населенням сучасної Австрії. Потрібно згадати наші перемоги, без яких побороти нацизм було б неможливо”, -повідомили у партії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ