Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Наш край” візьме участь у виборах в усіх територіальних об’єднаних громадах

Партія “Наш край” візьме участь у виборах в усіх територіальних об’єднаних громадах. Рішення про це було ухвалено на 9 з’їзді партії, який сьогодні, 17 березня, відбувся у Києві. Про це Гал-інфо повідомив голова Львівської обласної організації партії «Наш край» Мирослав Хом’як.

На з’їзді було обговорено соціально-політичну ситуацію в країні. При цьому чимало критичних виступів прозвучало на адресу Голови Уряду України Володимира Гройсмана, який був добрим міським головою Вінниці, але виявився невдалим прем’єр-міністром.  Власне, сподівання на те, що Гройсману вдасться зламати монопольний уклад нашої економіки не справдились. Натомість уряд, по суті, реалізує політику тарифного геноциду проти власного народу на догоду олігархам та зовнішнім кредиторам» - зазначив Мирослав Хом`як 

Також, за його словами, на з'їзді чимало уваги було приділено справі подальшої розбудови партії. Проаналізувавши зроблене, партійці сформулювали найголовніші завдання на цей рік. Серед них – участь у виборах до ОТГ, що мають відбутися 30 квітня.

«Партія «Наш край» насамперед намагається захищати інтереси місцевих громад. З цього погляду, формат об’єднаних територіальних громад дає людям на місцях законодавчо закріплені, небачені досі фінансові і організаційні можливості для розв’язання проблем, за які роками ніхто не брався. Тому ми стоїмо на чіткій позиції підтримки політики децентралізації, що, безумовно, має базуватись на економічному розрахунку і  добровільній волі місцевих рад», - наголосив Мирослав Хом’як.

Він додав, що ЛОО партії «Наш край» планує висунути своїх кандидатів на виборах до ОТГ, що пройдуть у Львівській області 30 квітня: «Тут наша політика незмінна. Партія робила і робить ставку на досвідчених господарників, на професіоналів та лідерів, які мають авторитет на місцевому рівні. Саме їм партія запропонує  взяти участь у виборах».

Також, за словами Мирослава Хом’яка, на з’їзді створили робочу групу, що має допрацювати ідеологічну складову програми партії.

«Загалом з’їзд пройшов в атмосфері дружнього і змістовного діалогу. Панував піднесений, але водночас робочий настрій. Новим членам партії були вручені партійні квитки. Зокрема, нашим однопартійцем стала голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Валентинівна Тимочко», - додав Мирослав Хом’як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ