Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наш край» як нова політична сила має рельні шанси на виборах, - експерт

Зважаючи на перевтому електорату від вже діючих політичних сил існує запит на нові, альтернативні політичні проекти. Таку думку в коментарі «Гал-інфо» висловив політолог Геннадій Шипунов.

Геннадій Шипунов вважає, що запит від суспільства полягає в не просто декларуванні позитивних змін у своїх передвиборчих програмах, які неначе під кальку схожі одна на одну, а в реальній потенції щось змінити. Тому суспільство в очікуванні нових сил. Як приклад політична партія «Наш Край».

«Якщо цій політичні силі вдасться задовільнити цей запит, переконати, що вони здатні реалізувати вимоги серед населення – великі шанси потрапити у місцеві ради»,  - розповів політолог.

Експерт зауважив, що так, як політична сила «Наш край» досить нова, їй прийдеться протистояти вже усталеним в регіоні політичним партіям, які відомі загалу. «Реальним шансом вирізнитися, є запропонувати дієву альтернативу, яка дійде до голів та сердець виборців. А також зіграти на контрасті зі старими політичними силами», - додав Геннадій Шипунов.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ