Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Наш ринок» взяв в облогу сесійну залу Львівської міської ради. Доповнено

У львівській Ратуші розпочалося сесійне засідання Львівської міської ради. Перед початком засідання біля сесійної зали зібралися близько ста людей. Як вдалося з’ясувати Гал-інфо, вони вимагають у депутатів зняти з порядку денного питання № 19 про протест заступника прокурора міста Дубковського на ухвалу від 16.12.2010 про надання в оренду ділянки на вул. Рапопорта, 8.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо голова установчих зборів ПП «Наш ринок» Тарас Квіт, три роки тому вони отримали в оренду цю землю. Однак їх голова товариства Карачевська методом обману і залякувань стала єдиним його керівником.

10 травня 2010 рок закінчився термін оренди. 15 грудня 2010 року сесія Львівської міської ради передала землю в оренду «Нашому ринку». З 82 депутатів за це проголосували 77

«Очевидно, рейдери, які намагаються захопити землю, підкупили прокурора чи його заступника, який і дав протест на цю ухвалу. Ми ж сьогодні хочемо почути від «Свободи» однозначну відповідь. Нехай вона нарешті застановиться, чи вона з людьми, чи вона так, як і всі решта», – сказав він.

До людей вийшов голова фракції «Свободи» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Згодом стало відомо, що депутати ухвалили рішення зняти питання з порядку денного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ