Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наша головна мета - відновити довіру суспільства до прокуратури, - прокурор Львівської області

У прокуратурі Львівської області 13 січня відбулося чергове засідання Колегії Консультативної ради за участю прокурора Львівської області Романа Федика, заступників прокурора області та активістів громадських організацій. Прес-служба прокуратури Львівської області.

Основне питання, яке було винесено на порядок денний учасників засідання, - планування роботи на 2015 рік та вдосконалення напрацьованих механізмів співпрацікомісій Консультативної ради з відомством.

Зокрема, прокурора Львівської області відзначив результативність діяльност ідорадчого органутадієву допомогу його членіву виконанні поставлених перед органами прокуратури завдань щодо утвердження верховенства права, захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань. Роман Федик також наголосив на готовності до конструктивного діалогу з усіма громадськими організаціями та вкотре запевнив, що органи прокуратури Львівської області працюватимуть максимально відкрито. «Наша головна мета відновити втрачену довіру суспільства до прокуратури. Тому обіцяю прикласти усіх зусиль щоб робота очолюваного мною відомства та колективу в цілому відповідала вимогам сьогодення та виправдала очікування громадян», - зауважив прокурор області.

Присутні на засіданні керівники комітетів Консультативної ради також висловили своє бачення подальшої співпраці з прокуратурою області.

Нагадаємо, Консультативну раду при прокуратурі Львівської області було створено у квітні 2014 року для налагодження конструктивного діалогуіз громадськістю та забезпечення прозорості діяльності органів прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ