Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Наша Україна» готується до угоди з Партією Регіонів — Степан Курпіль

Блок «Наша Україна» відмовився підписати угоду про створення коаліції у майбутній Верховній Раді, тому що розглядає можливість блокування з Партією Регіонів, — заявив 24 лютого під час прес-конференції голова Львівського обласного виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Степан Курпіль. За його словами, 20 лютого Юлія Тимошенко оприлюднила ключові пункти проекту коаліційної угоди, та «Наша Україна», представники якої спочатку заявляли, що поділяють позицію БЮТ, потім відмовилися від підписання угоди. Не влаштувало ж «Наша Україну», за його словами, п’ять пунктів коаліційної угоди.
 „Наша Україна" відредагувала п. 2.7, в якому йшлося про те, що Кучма та члени його команди, винні у багатьох скоєних злочинах, повинні понести сувору відповідальність перед законом. Крім цього, блок „загубив" п. 2.9, яким учасники Коаліції зобов'язувалися скасувати   ганебну  угоду   від  04.01.06   між  НАК   "Нафтогаз  України"   та кримінальним   „РосУкрЕнерго"   Могилевича   про   так   звані   нові   умови постачання газу в Україну і притягнути до відповідальності чиновників, винних у державній зраді.
Також „Наша Україна"  не схотіла включати до угоди п.  2.10.  про  відмову від спорудження на території Київської області світового могильника ядерних відходів.
Крім цього, блок Ющенка відмовився від п.2.14 в якому йдеться про повернення у державну   власність   вкрадених   минулою   владою   стратегічних   об'єктів української промисловості», — зазначив Степан Курпіль.
Як повідомив голова виборчого штабу БЮТ у Львівській області, незважаючи на те, що «Наша Україна» не пішла на підписання угоди, Юлія Тимошенко односторонньо підписала угоду і, попри все, збирається її дотримавутися.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ