Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” ініціюватиме відставку Мороза – Ярослав Кендзьор

„Творчість Івана Бокия я достатньо добре знаю і вважаю, що прирівняння Олександра Мороза до Місяця є хвалебними епітетами своєму партійному шефу”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України Ярослав Кендзьор. За його словами, такі заяви робляться для підкреслення важливості голови Верховної Ради України. „Теж мені Місяць ясний на політичному небі України. Я раджу Івану Бокию прочитати „Листи запорожців турецькому султану” і тоді висловлюватись”, – сказав Ярослав Кендзьор.
Народний депутат України також підтвердив інформацію про ініціювання відставки Олександра Мороза з його посади. „Так, якщо говорити без іронії, „Наша Україна” буде ініціювати відставку Мороза з його посади і про це повідомляв В’ячеслав Кириленко. Проте потрібно говорити реально і наразі при більшості антикризової коаліції в парламенті реально немає сили для здійснення цієї відставки. Якщо б до неї і долучилась і Юлія Тимошенко, все одно голосів для відставки Олександра Мороза не вистачить. Хочу також зазначити, що Олександр Мороз є великим провокатором і ініціатором Конституційної реформи, через яку у державі утворився хаос і непорядок. Олександр Мороз відтворює у життя не самостійно створену правку порядку держави, а втілює у життя сценарій, який був написаний за межами України. Такі заяви я сміло роблю, оскільки головним тягачем Конституційної реформи є саме голова Верховної Ради. Я вже неодноразово заявляв, що представники так званої антикризової коаліції діють за принципом знищення української держави як такої”, – зазначив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, В’ячеслав Кириленко повідомив про намір "Нашої України" ініціювати питання щодо відставки Олександра Мороза з посади голови Верховної Раді України. Лідер парламентської фракції Соціалістичної партії України Іван Бокий вважає, що така заява є із категорії фантастичних. Він також зазначив: "Я знаю ще про одну ініціативу "Нашої України" - про те, що вони пропонують Президенту прийняти указ про зміщення Місяця з орбіти, сюди ж підігнати Марс (планету війни). Ця заява В.Кириленка – з цієї ж геніальної "орбіти”. А для того, щоб змістити Місяць з орбіти – навіть голосів не треба", - зазначив Іван Бокий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ